Våre ansatte er gode på å motivere deg

Åshild Nilsen

Åshild jobber som treningsinstruktør på kurbadet. Hennes idrett er først og fremst løping, men de siste 4 årene har hun også trent mye styrke. Hun trener daglig og er opptatt av at trening skal være artig og utfordrende.
Åshild har studert Fitness basis og Kosthold og trening på Norges idrettshøgskole. Det meste hun kan om trening bygger på erfaringer fra egen trening og som instruktør på 24FitClub Tromsø sentrum, hvor hun har ledet mange treninger det siste året.

Sirkeltrening, bassengtrening.

Beate Josefsen

Beate liker fysisk aktivitet og trygg vannglede for barn i alle aldre!
Hun har gått på Idrett Grunnfag ved Høgskolen i Alta, Sykepleierutdanningen i Oslo og Master i helsefag studieretning Helsesøster ved Universitetet i Tromsø.
Hun har instruktørkurs i begynneropplæring, ungdomstrener og videregående opplæring gjennom Norges svømmeforbund.

Svømmeinstruktør barn.

Inger-Heidi Brindley Kjærvik

Inger-Heidi Brindley Kjærvik har lang erfaring som treningsinstruktør og er sprek, blid og energisk.

AeroBasic.

Jagoda Weronika Nowacka

Jogoda studerer rettsvitenskap i Tromsø og hun har drevet med svømming siden hun var 6 år gammel. Svømming utgjør en stor del av livet hennes, ettersom hun tilhørte flere klubber og trente opptil flere ganger i uken frem til hun fylte 18 år. Etter det har hun vært svømmeinstruktør for små barn. Hennes mål er at alle barn skal bli trygge i vann og finne glede i å svømme. Hun vil at de skal kunne føle på en mestringsfølelse som vil motivere til videre arbeid.

Svømmeinstruktør baby, småbarn og barn, basseng LETT og badevakt.

Jose Grolid Eliassen

Jose jobber som PT fordi han liker å hjelpe mennesker til forendring. Dette gir glede, motivasjon, inspirasjon for både han og dem. Han er opptatt av at trening skal være morsomt og samtidig effektiv og inspirerende.
Jose er i tillegg utdannet som ergoterapeut og bruker denne kompetansen i sin veiledning for å få treningen mer meningsfull.
Treningen knyttes til dagliglivet og målet er å skape bedre helse.

Personlig trener (PT).

Klara Skilberg

Klara har jobbet som fysioterapeut siden 2006 år og kan både utfordre og støtte deg i din trening uansett fysisk nivå fra før.
Med egen erfaring fra trening gjennom svangerskap og i barsel har hun mange gode innspill til trening og graviditet, og trening med baby.
Klara inspirerer både til å ta hardt i og til å lytte til kroppen

Barseltrening, basseng for gravide

Knut Helge Andreassen

Instruktør: Sirkeltrening, svømming

Maria Sjöbäck

Maria har lang erfaring fra trening og idrett fra egen utøvelse, i trenerrolle og gjennom studier. Hun har spilt fotball på elitenivå i Sverige og har vært konkurransesvømmer som barn.
Hun har en Bachelor i Sosialantroplogi, har Praktisk-Pedagogisk utdanning og Årsstudium i Idrett. Maria er instruktør i Livredning og Svømming fra Norges Livredningsselskap, instruktør i HLR og instruktør i babysvømming. Hun gjennomfører kurs i svømming for voksne, er PT i svømming og instruktør i babysvømming.

Maria har jobbet i 13 år på Kurbadet og har vært prosjektleder for LEVVEL fra starten av. Oppgaven har vært å utforme og drive LEVVEL, hvor hun nå leder treningssenteret.
I dag er hun Leder for LEVVEL men har også kurs i svømming for voksne og babysvømming.

Leder, svømmekurs, babysvømming.
Phone
77668869

Martin Kristoffer Hanssen

Martin har instruktørkurs - begynnernivå og videregående nivå - og har 7 år bak seg som tidligere svømmer.
Har jobbet som svømmetrener i 2 år og instruktør i 3 år ved Narvik svømmeklubb.

Instruktør: Svømming

Stine Benjaminsen

Stine er en positiv og engasjert instruktør. Hennes filosofi er at trening skal være variert og artig. Stine tilpasser alle øvelsene individuelt og motiverer deg til å nå nye mål hele veien. Det er alltid en god kombinasjon av latter og svette på treningstimene til Stine.

Styrkeveiledning, bassengtrening, kom i form.

Trude Pedersen

Trude ble introdusert for yoga for omtrent 15 år siden av en indisk lærer i Oslo, som viste at yoga er så mye mer enn bare fysisk trening, og har siden da gjort yoga til og fra.
Hun har vært innom forskjellige yogakurs både i inn- og utland opp gjennom årene, og de siste to årene har yoga vært en del av hverdagen.

Hun er utdannet yogalærer ved Axelsons Body Work School i Oslo, hvor hun også tok sin utdanning som Rosenterapeut, en kroppsbehandling som også innebærer å “lese” kroppen og frigjøre pusten. Yoga og Rosenmetoden har mange likheter, man jobber seg inn i kroppen og lærer seg å lytte og forstå seg selv bedre gjennom bevisstgjøring.

Hun veileder i Vinyasa og Yin, og er under videreutdanning i Yin & Yang Yoga, i tillegg til Transformational Hatha & Vinyasa Yoga.
Hun har sin egen yogapraksis og gir behandlinger i Rosenmetoden i Tromsø.

Yoga og Yin Yoga.

Turid Andresen

Turid har sin trenerutdanning gjennom NIH Norges idretts høyskole og utdannet gruppe trener i 2006.
I tillegg sertifisert zumba instruktør siden 2010.
Har hatt gruppetimer i Bosu siden 2006.
Timene hennes er fylt med masse god energi og trenings glede . Timene er enkle og tilpasses den enkelte.

Zumba, BosuMix.

Ledige stillinger

Ingen ledige stillinger for tiden? - Send inn en åpen søknad

Treningsinstruktør i sal og basseng

Soknadfrist
Vi søker etter gruppetreningsinstruktører på ulike gruppetimer, blant annet Pilates, Spinning og Aqua gym. Om du har annen utdanning/kompetanse er vi åpen for andre forslag til gruppetimer. Vi forventer at du er utadvendt, energisk, selvstendig og ønsker å kunne formidle treningsglede til andre. LEVVEL har også behov før styrketreningsveiledere og badevakter. Spørsmål om stillingen kan rettes til leder for LEVVEL:  Maria Sjöbäck tlf. 77668869 eller personalsjef Hege V. Steffensen tlf 918 00142 . Søknad og CV sendes til firmapost@kurbadet.no. Mailen merkes med svømmeinstruktør og søknadsfrist er: 2.6.2017

Svømmeinstruktør for barn

Soknadfrist
LEVVEL søker 2 svømmeinstruktører for barn, det er et krav om at du er utdannet svømmeinstruktør. Det er en fordel om du har vært aktivt som svømmer og har erfaring som instruktør. Som instruktør vil du arbeid på ettermiddagen/kveld. Vi forventer at du er pliktoppfyllende, utadvendt, selvstendig, glad i barn og trives i vann. Vi har også behov for badevakter og instruktører i bassengtrening. Det vil bli lagt vekt på personlig egnethet. Politiattest må fremlegges. Spørsmål om stillingen kan rettes til leder for LEVVEL:  Maria Sjöbäck tlf. 77668869 eller personalsjef Hege V. Steffensen tlf 918 00142 . Søknad og CV sendes til firmapost@kurbadet.no. Mailen merkes med svømmeinstruktør og søknadsfrist er: 2.6.2017

Svømmeinstruktør for babysvømming og småbarnsvømming

Soknadfrist
LEVVEL søker svømmeinstruktører i babysvømming og småbarnsvømming. Vi søker deg som er utdannet instruktør i baby- og småbarnsvømming og som har erfaring som instruktør. Vi forventer at du er pliktoppfyllende, utadvendt, selvstendig, glad i barn og trives i vann. Det vil bli lagt vekt på personlig egnethet. Politiattest må fremlegges. Spørsmål om stillingen kan rettes til: Leder for LEVVEL Maria Sjöbäck tlf. 77668869 eller personalsjef Hege V. Steffensen tlf 918 00142 . Søknad og CV sendes til: firmapost@kurbadet.no. Søknadsfrist: 2.6.2017.