Populære kurs for voksne og barn

Og du trenger ikke å være medlem hos oss for å delta.
Her er klassiske spørsmål og svar

Kurstilbud

Barn

Babysvømming

Summary

Babysvømming er en sosial og morsom aktivitet for foreldre og barn.

Kursets formål er at barna skal få en positiv opplevelse av å være i vann og bli kjent med vannets egenskaper både under og over vannoverflaten. Dette gir gode forutsetninger for videreutvikling av svømmeferdigheter.

0

Småbarnsvømming

Summary

Småbarnsvømming er en hyggelig aktivitet for både store og små. Her får barn i alderen 2 til 5 år anledning til å bli trygg i vannet, samtidig som de lærer vannrespekt og ulike teknikker som kan være nyttig ved selvberging. Det blir mye moro, lek og sang - på en lærerik måte.

0

Barnesvømming

Summary

For barn som er minst 130 cm lang eller trygg på dypt vann

Kurset gir trygghet under og over vann, og man øver opp selvstendighet i vann. 

Vi øver på å dykke, flyte, gli på mage og rygg og fremdrift i vannet. La barna få være sosial i en aktiv og artig aktivitet.

0

Voksne

Skikurs i klassisk teknikk

Summary

MÅLSETNING / MÅLGRUPPE:

Målsetning for kurset blir å lære grunnleggende teknikk innenfor klassisk skiteknikk, og hvordan du kan utnytte de tekniske ferdighetene i skisporet. 

Målgruppen for kurset vil være for de som har lyst å lære mer om langrenn og som har ambisjon om å forbedre sine tekniske ferdigheter. Dette kurset passer for de som aldri har gått på ski før og til mer erfarne skigåere som ønsker å terpe på teknikken. 

1

Svømmekurs Grunnkurs

Summary

Det kan være flere grunner til at voksne ikke har lært seg å svømme. Noen har hatt negative opplevelser med svømmeopplæring som barn, noen har opplevd uhell i vann - mens andre rett og slett aldri har fått mulighet til opplæring. Felles for alle er følelsen av å være avskåret fra trim eller sosialt samvær i det våte element - sammen med venner, barn, barnebarn osv.

0

Svømmekurs Videregående

Summary

Ved å øve på de forskjellige teknikkene, vil du kunne øke treningsmengden - og dermed få bedre effekt av svømming som treningsform.

Videregående svømmekurs skal øke din følelse av trygghet i vannet, samt hjelpe deg med å videreutvikle svømmeteknikken din.

0